Påsk

Dagen började med att vi gick upp kl.3 inatt för att robban började jobba kl.4 och jag skulle följa.
Så vi satte oss i lastbilen och rullade mot sveg/funäsdalen. Jag sov dock vissa bitar av vägen.
När vi nästan kommit till funäsdalen väcker robban mig, jag tittar upp och vi är omringade av en stor flock av renar(inte varje dag de händer. inte mig iaf) Dom flyttade inte på sig trots att vi kom i lastbil. Filmade men vet dock inte hur jag lägger upp film på bloggen.
Väl framme i Funäs var det lika fint som alltid. Solen sken och det var så varmt så man kunde gå runt i linne:)
Härlig start på dagen.
Lägger nu upp några bilder jag vill dela med mej av för jag älskar funäsdalen:) Tycker att ni som aldrig varit dit borde åka för det är en upplevelse. En av mina framtidsdrömmar är att ha en fin stuga där:)
(Dock väldigt dåliga bilder)

funäs

Precis framme, berget på vänter sida

Berget

Berget

funäsfunäs

På väg hem.

sveg

Åkte genom Sveg och träffade en polare som varit ute på under natten. Dom hade haft roligt med den här Bmw:n som han visade..Haha No mercy in Sveg

funäs

Efter ett tags färd stod det två älgar på vägen. Fick bara en dålig bild på den ena eftersom att den andra sprang av på andra sidan vägen. Men jag tycker ändå att det har varit en händelserik dag:)

När vi kom hem så åt vi raklett och lite påskmat. Det har varigt en helt okey Påsk tycker jag:)


funäs

Hoppas ni haft en glad påsk:)
nu ska jag försöka sova, har varit en lååång dag!

/ Sandra


Jobbigt.

igår kväll var jag helt utslagen..Vi kollade på tv och jag somnade t.o.m i robbans knä så han nästan fick lyfta mig till sängen.Dock vaknade jag till och kunde gå själv.Gick tydligen i sömnen inatt oxå! Vet inte vad det har varit med mig.
Jag vaknade gråtandes kl. 4.45 i morse och jag kunde inte sluta gråta. Jag väckte Robban som fick försöka trösta mig och få mig lugn.. Då hade jag drömt att pappa gick bort på ett hemsk och konstigt vis. Vill inte gå in på detaljer men så hemsk dröm har jag aldrig drömt! var aldeles skärrad och det vill jag säga att det är inget som händer mig ofta.Jag drömmer aldrig mardrömmar. Men idag har varit en dag som jag gått och varit nervös och tänkt på pappsen hela dagen! Samt andra i familjen och hela släkten. Vi funderar även på att åka hem då robban fått reda på att han inte ska jobba något imorrn. Och dessutom har vi ju födelsedagsbarn hemma i dalen:)

Nej, bara för sakens skull så måste jag lägga upp några bilder!


Pappa
Pappa / Isä
utan dig skulle jag inte vilja leva!
Jag älskar dig nåt så fruktansvärt, Jag vet inte vart jag skulle ta vägen eller vad jag skulle ta mig till om något hände dig, du är min största förebild (kanske inte på alla sätt. "Bild" Host*) men i mina ögon har du alltid varit BÄST.


syskonen
Adina , Alex

adina
Blir varm i hela kroppen varje gång den här skitungen tittar på mig och säger
- Syrran, Jag älskar dig


stoffe
Stoffe

mamma
Mamma

älsk
Och som en fin avslutning mitt livs största kärlek. Du är mitt allt
Ditt leende får mig att smälta

Älskar alla er andra oxå  Övrig Familj / Släkt (Ni vet vilka ni är)

Hörs då / Sandra

Överskrift?!

F-n vad jag har svårt för överskrifter, vet aldrig vad jag ska skriva:)
Jaja, jag har iaf varit och jobbat i Östnor hela denna veckan. Har gått bra tycker jag men har såna sömnproblem som gör dagarna väldigt jobbiga. Men tack och lov var det sista dagen idag så nu får jag vila ut lite.
Igår skulle jag följa med Robban när han jobbade för vi skulle komma hem sååå tidigt sa han, men som vanligt när han säger de och jag följer med trots att jag ska upp och jobba dagen efter så ska de jävlas. Lastbilen krånglade såklart..Som vanligt när jag följer. Får minnen från när vi hämtade 240:n då blev det också jätte sent och man fick bara någon timmes sömn innan jobbet kallade. Någon högre makt vill nog inte att jag ska åka med i en lastbil. Men jag vet en annan som stormtrivs ;)


Älskling

Älskling

Han är till och med ute och kör nu och jag sitter hemma själv. Vet inte alls vad jag ska hitta på¨. Har iaf varit in på mora en sväng tidigare, träffat mamma och Lasse, samt hälsat på några kompisar till dom. Åsa en av dom är typ nån avancerad överläkare eller nåt sånt och vi pratade om min yrsel som jag får ibland när jag har ramlat osv osv och nu vet jag vad felet är:) De är bara Blodtrycksfall och det va tydligen inget som var farligt, och hon sa vad jag skulle göra åt det och lite sånt så de känns ju bra:)

Nej nu måste jag lämna dumbutten:)
Ha de gött

/ Sandra

Daaaaaamp

Idag har det varit en dryg dag som gör att jag får damp..Jobbat sen 6.30 i morse (Östnor) Sen kl.15 var det möte på jobbet,Så där har vi suttit och pratat om företagets ekonomi och vad som kan förbättras och vad vi ska göra. Sitter fortfarande kvar på jobbet, on iu magen, kanske kan bero på dom 6 kaffe kopparna jag druckit sen jag kom hit.
Robban är och jobbar så jag har ingen lust att åka hem heller, funderar på så mycket när jag är ensam. Jag är som en filosof som går runt och funderar på allt men ändå inget och det slutar alltid med samma sak att jag börjar må dåligt över gamla saker som jag egentligen lagt bakom mig och inte kan göra så mycket åt. Just den här perioden känns det som väldigt mycket vilket gör att jag inte bara klarar av att sitta ensam hemma på kvällarna, Måste ha nåt att göra hela tiden.

Dricka en sista kaffe kopp nu sen får jag se vart det bär, fint väder ute så:)

Jag älskar er Lars Robert Kax Ädling & Linn Liskulla Nordlund
Aja ha det gött

/ Sandra

RSS 2.0