Skoter

I lördags bar de av hem till dalen där vi satte oss och fikade gott och tittade på fil med familjen. Tidgt upp på söndagen för att åka till stugan och åka skoter men vädret var väl inte de bästa, så vi beslutade att stanna hemma i besvikelse ist, pappa åkte dit för att hämta lite grejer och kom sen hem igen och ville ut och åka ändå för de va finare där uppe. Ett stort smile på Robbans läppar fick mej direkt att göra allt klart för att åka:) Hela dagen gick åt till att leka i djupsnön däruppe..Igår bar de av ner till loka för middag med mamma och vi bestämde oss för att sova kvar en natt där pga. vissa skäl! Självklart ut och kolla hur leden var där nere.

Imorse var det tänkt att vi skulle åka tidigt hem till mora igen men vädret var ju bara för underbart..Så vi tog båda skotrarna ringde till millan som var hemma andra dagen i rad och tokstädade för att hon också skulle följa tyckte vi:) Så millan kom upp och vi åkte upp på loka gnupen:) Så fin utsikt har vi fått se så vi klarar oss ett tag framöver. (Bilder finns på millans blogg) Det var kul att ha henne med bakom sej, hehe i varje gupp hörde man ett litet pip som fick mej att utmana ödet och gasa lite extra där det gick att hoppa och någon som jag inte ens behöver nämna namnet på skrek som en stucken gris,haha. Bortförklaringen var att när man spände magen och det kom ett gupp eller liknande så lät det, hon skrek väl inte heller..Hahah Nooot*

Sötkusin:)

Millan<3

Och för att millan lämnade städningen och hakade på ska jag kompensera henne med lite hjälp:)
Så nu är de städdax:) Ps. Nästa gång ska Danne med .Ds

Tack för en skitrolig dag:)

/ Sandra


Kommentarer
Postat av: Danne

Milla skriver på Dannes dator: Haha!! Fan va söt du är :) Fy fasiken va kul vi har haft idag :) Ångrar verkligen inte att jag följde med.. Och tuset tack för städ hjälpen :P Älskar dej gums!



Pussar & Kramar

Postat av: Millan

Hahaha!! Du får grisa hur mycket du vill :D Hehehe!!



Pussar

2009-03-26 @ 09:57:38
URL: http://camillasiitari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0