28/11-11

Ska iväg och jobba kväll med världens bästa Mary-Ann. Har dock jobbat idag så känner mig lite sliten. Men men älskling kom hem idag och överraskade mig:) så inatt slipper jag sova ensam. Sover så dåligt då. Men de verkar inte vara mig han skulle hem till för just ni sitter jag i bilen för att han och Mattias har en dejt på bildelar! Såååå roligt. Vill hinna hem och äta innan de bär av igen. Planeras raclette, OM vi hinner
Men i alla fulla fall så önskar jag er andra en god fortsättning och gott nytt år lite i förväg:)
Ha de gött / Sandra


25/12-11

Julen gick över lika fort som den kom. Robert är i Borlänge och vi är hemma själva:( de blåser så mycket ute så de låter som att de går en orkan över huset eller är världens åskväder. Känns bara som att jag väntar på att taket ska blåsa av huset. De flyger plåtar från grannens tomt. Och jag har inte varit rädd för oväder sen jag va liten men de här tar priset! Så de kommer nog bli en låååång natt för min del, eller våran! Lilla pepzi är på helspänn:(

Nej nu är jag rädd på riktigt. Kanske sätter mig i bilen och åker hem till mamma i dalen om de inte ger sig!!

Hoppas ni andra har haft en god jul och får sova inatt! / sandra


20/12-11

Nu är de bara fyra dagar kvar! Sitter och väntar på att ta mig in på jobbet. Imorgon blir de full dag och likaså torsdag och fredag! Och inte en enda julklapp är klar! Jag håller på att få krupp på de här. Nej nu jobb!!


10/12-11

Halv sex och halva dagen är avklarad:) skönt att se familjen lite utan att behöva åka upp till dom. Panikstäd imorse in på maxi och handla tårta och fikabröd sen får vi sitta och vänta på att nån ska komma. Bara för att man skyndade sig. Nu sitter jag utanför maxi och väntar på lusarna som handlar glödlampor. Börjar bli hungrig och kvällen består av raclette och pepparkaksdeg i massor. Mmm så gott. Hoppas bara att de blir deg kvar till huset vi ska försöka oss på:D älskade cristin kommer också och är med så då spottat vi inte i glaset för vi ska dricka nyyyyyp:) hoppas ni övriga också får en bra kväll för de ska jag ha.

Puss och Kram


2/12-11

Nu är julen nära och jag hoppas att jag är frisk tills dess. Min flunsa verkar aldrig vilja ge sig. Vaknade i soffan inatt och på väg till sängen ser jag ett rådjur utanför köksfönstret:) stod och studerade honom ett bra tag när han flummade runt på gräsmattan. Pepzi va dock inte lika imponerad. Dagen har bestått av soffhäng och lite bakning på kvällskvisten:) så tråkigt att vara ensam. Men älskling kom hem ikv tack och lov:) vill till dalen imorgon men den iden är väl inte lika bra som den låter. Bjudning hos chefen imorrgon med mat,badtunna och massage men tveksam på att de lutar ditåt. Vi får se vart vinden blåser i helgen. Men ha en trevlig helg ni andra (entalet som läser min blogg) haha , nästa helg blir de pepparkaksbak med glögg, grogg och mys..kanske lite besök på lördagen:)

Men ha de /Sandra


RSS 2.0