Hm

Fan va trött jag blir på allt!
Stör mig på allt,
Blir irriterad på allt,
de e störande helt enkelt!

Trots att robban e hemma nu så sitter jag här hemma ENSAM med en hund som bara ligger och morrar.
Undra om man ska sätta sig i bilen när man får tillbaka den och bara dra hem till Dalen, blir så j-la ledsen



Pepzi

Tack före bilderna Madde dom blev jättebra:)

/ Sandra


KG detektivpower

Micke din lilla snokare!
Jag ska nog skriva en dikt om dig här och lägga ut lite fina bilder:P Så du tkr att min blogg blir lite roligare:)


Sitter på jobbet som är fruktansvärt tråkigt.Vill hem och sova lite jag är så slut i kroppen. Imorrn kommer Älskling hem:) Äntligen

Jaja de här har jag egentligen imte tid med!
Men millus och Dannus hoppas så ni får det jättebra nere i Åtvidaberg:)
Kör fint Love you

Ensam / Sandra

Mmhmm

Jaha, nu är jag heelt ensam.Robban har börjat nya jobbet i sveg. han åkte i söndags och kommer hem på torsdag. Är så jävla tomt hemma och hunden är galnare än någonsin förr. Lite jobbigt bara att jag måste bo hemma hos honom ensam med hans familj i samma hus.. Har inget emot dom så men de ät så j-la påfrestande. När Robb är hemma så går de bra för han är ju ändå anledningen till att jag är där och han stärker mig mentalt så att jag klarar av att bo där, men nu när han inte är där blir allt plötsligt mkt svårare!
Saknar honom så j-la mkt så det finns inte ord, men tror också att det är nyttigt att få vara ifrån varandra lite.

Måste alltså skaffa mer vänner i mora för en sommar utan både Robb och vänner kommer bli för drygt.

Sov hos Hääänna i Rättvik i söndags, skulle promt vara hemma först men stod inte ut så mitt i natten  åkte ja ner. Hon ville ju också att jag skulle komma så de va väl bara att åka. Somnade runt kl.4 och vaknade 6.20 av att Pepzen skäller för Merja (Hannas mor) har vaknat och är uppe. Så jag gick också upp.satt sen uppe med henne och sörplade kaffe tills hanna kom upp runt kl.10/11 Sen hem och jobba.

Idag sov jag betydligt mkt längre. Sen har jag städat hela dagen fram tills jobbet kallade. Så nu är de snyggt hemma. Nyttar inte ta hem folk när de e stökigt. Tycker de känns så pinsamt. Men Men.. Helt ointressant för er att läsa så nu skriver jag inget mer. Skriver mest dagarna som har varit och vad som försigår inee i skallen på mig, vilket folksäkert tkr e skittråkigt. Menb jag får ur mig lite iaf:)

*Tack förresten Bästa vännen för att du ställer upp för mig 
och hjälper mig med hunden när jag inte får ha han på jobbet*

Aja Sofia/Undo Hälsar här..haha (Love you flumm)

Ni som läser får jättegärna höra av er och komma och hälsa på mig;) för jag har som sagt inget att hitta på om dagarna:)
Ha de! Hörs då! / Sandra :)

Yes!

Äntligen har min röst blivit hörd. Som det verkar och ser ut har jag fått ändrat schema fram til v.31 som antagligen blir min sista.Så det blir inget "Gå in i väggen" denna sommar:) Känns skönt, hade ALDRIG orkat jobba som det stod innan.
Sitter på jobbet nu. Har jobbat sen kl.7 i morse men varit hem en timme emellan.Är sååå trött!

Bär eventuellt av hem till byn en sväng ikv. Längtar tills imorgon när bilen är klar och nästan komplett:) Ska bli kul att se hur det blir.

Nej nu måste jag gå ch jobba så våra fruktansvärt otrevliga åldriga gäster får sin ............... mat. Har ALDRIG varit med om dess like!
Står inte ut med så otrevliga och gnälliga människor! Dumt att man jobbar inom ett serviceyrke annars hade man direkt gett dom fingret och skrikit tillbaka på dom.Men dock så måste man ju vara trevlig!

Aja, hade gött så länge / Sandra

Rubrik:

Dagen har varit dryg. Har varit så fruktansvärt trött och inte orkat göra någonting alls. Hemma ser ut som skit för jag orkade inte städa som jag sagt sen en vecka tebax att jag ska göra för robban gör de ju inte trots att det är han som är hemma dygnet runt och jag som jobbar och försörjer oss, Känns inge kul:( Men hoppas på annat boende och då blir det ordning och reda från första början:)

i helgen har vi varit hem till Dalen en sväng. De har varit riktigt skönt faktiskt. Boggberget på lördagen efter att jag slutat jobbet, kul att få träffa lite byfolk som man inte träffat på flera år som de känns. Pepzi va då hemma hos Marita och Sosso så honom hämtade vi dagen efter. Åkte sen till åsen på kalas. Grattis Pontus 18 år och Patrik till Konfirmationen.
Tränat hunden hela helgen så nu är han inte alls lika folkskygg som han  varit innan och det känns jättebra. Badat i loka tjärn och träffat milla,danne,tobbe och roger och i förrgår även Kaka:) Känner att jag vill tillbaka hem igen.
Men bär väl av på Fredag igen för min del.
Har nämligen gått i skola tillsammans med Sarah.K i 12 år men vi kunde dock inte ta studenten tillsammans. Men i år är det även hennes tur så det bär av upp dit för att vara med och gratta henne:) att inte åka upp skulle vara som ett tomrum i kroppen något som jag senare hade ångrat att jag inte gjorde. Men de ska bli kul. Sääändra och Hääänna comes Back:)

Just nu sitter jag på jobbet och har ingen ork till att göra någonting alls. Ser mkt ut som att jag får börja söka annat jobb snart. Blir ev av med det jag har nu och bara tanken på att de ser ut så gör mig inte ett dugg mer peppad att jobba. Går bara hit för att jag måste och inte som tidigare att jag tyckte att jag hade ett roligt arbete där jag trivdes bra för så är det inte längre. Tacka säger jag bara att jag har mina underbara jobbarkompisar annars vet jag intre vart jag skulle ha tagit vägen. Längtar bara härifrån när jag är här.

MEN.. Nu ska jag inte deppa ihop för de utan gå och ta en kaffekopp som piggar upp lite och sen göra ett sista ryck så jag kommer härifrån någon gång:)

Hade / Sandra

RSS 2.0