Judå!

I Lördags fick jag ledigt med köksis, tackar för det:) Vilket gjorde att vi kunde åka upp till Dalen för att fira Madde som fyllt 20 år den 24/3 :)
Jag tyckte att kvällen blev jätterolig trots att vi inte var så många:)
och för mig en aning förvirrande/skrämmande när jag trodde att jag blivit färgblind. Blev faktiskt riktigt rädd där ett tag när jag bara såg en färg på ett spelkort fast det egentligen skule vara flera olika färger på varje rad/punkt

Aja det var enligt mig en lyckad kväll:)

IGÅR.
Vaknade tidigt försökte få liv i Robban som låg och sov som en stock, men icke..Jag gick upp själv men det dröjde inte länge förns han vaknat och märkt att han var ensam och kom efter:) Gofis^^

Sedan skulle vi åka raka spåret ner till Mora igen men det blev ett stopp hos Millan och Danne där Robban lagade en sen lunch/Middaag. Sen kollade vi på lite filmat sen tidigare i vinter:)

Sen hem..Fixa lite ta det lugnt och lägga sig för att börja jobba 6.30 idag, Hmm*
Kom hem ca.kl.15 och får reda på att Robban ska åka och jobba ikväll..Så så mkt får man se han!
Men vad gör man Its life!

Tack för en trevlig helg kusinerna och ni andra:)

Jag älskar dig Robert<3

/Sandra

Skoter

I lördags bar de av hem till dalen där vi satte oss och fikade gott och tittade på fil med familjen. Tidgt upp på söndagen för att åka till stugan och åka skoter men vädret var väl inte de bästa, så vi beslutade att stanna hemma i besvikelse ist, pappa åkte dit för att hämta lite grejer och kom sen hem igen och ville ut och åka ändå för de va finare där uppe. Ett stort smile på Robbans läppar fick mej direkt att göra allt klart för att åka:) Hela dagen gick åt till att leka i djupsnön däruppe..Igår bar de av ner till loka för middag med mamma och vi bestämde oss för att sova kvar en natt där pga. vissa skäl! Självklart ut och kolla hur leden var där nere.

Imorse var det tänkt att vi skulle åka tidigt hem till mora igen men vädret var ju bara för underbart..Så vi tog båda skotrarna ringde till millan som var hemma andra dagen i rad och tokstädade för att hon också skulle följa tyckte vi:) Så millan kom upp och vi åkte upp på loka gnupen:) Så fin utsikt har vi fått se så vi klarar oss ett tag framöver. (Bilder finns på millans blogg) Det var kul att ha henne med bakom sej, hehe i varje gupp hörde man ett litet pip som fick mej att utmana ödet och gasa lite extra där det gick att hoppa och någon som jag inte ens behöver nämna namnet på skrek som en stucken gris,haha. Bortförklaringen var att när man spände magen och det kom ett gupp eller liknande så lät det, hon skrek väl inte heller..Hahah Nooot*

Sötkusin:)

Millan<3

Och för att millan lämnade städningen och hakade på ska jag kompensera henne med lite hjälp:)
Så nu är de städdax:) Ps. Nästa gång ska Danne med .Ds

Tack för en skitrolig dag:)

/ Sandra


LIFE

Robert Kax Ädling & Sandra Siitari

Robert & Sandra

20 13/10 07
20
25/7 08


AlltOchInget

Orsaken till att jag inte uppdaterar bloggen är för att jag sällan har tid. Och dessutom väldigt svårt att skriva, Jag vet inte vad jag ska skriva. De är lätt vid frustration och liknande för då strömman tankarna. Men en liten uppdatering på dom senaste dagarna ska jag väl iaf klara mej igenom:)
Måndag!
Umgicks hela dagen med Mormor, Morfar och Morbror faktiskt. De behövdes verkligen känner jag, är hem så sällan och har aldrig riktigt tid med dom som jag alltid har haft förr. Mormor har nu gått i pension och är hemma hela tiden, Så jag beslutade att jag för en dag bara skulle hjälpa och ställa upp för henne när jag väl hade tid Så vi åkte ner på byn och handlade, morfar sprang runt bland hyllorna och pratade med en massa folk han kände och jag sprang och plockade varor som mormor ville ha, tappade dock bort henne en gång men sen såg jag henne komma och gå med kundvagnen vid en disk och hon tittade upp på mig och log, Jag fylldes med en känsla i hela kroppen och det slog mej hur mkt jag älskar henne och vad hon betyder och morfar också såklart, vilket jag aldrig tänker på i vanliga fall. Jag har ju alltid så fullt upp med mitt.Dom är så lugnsinnade och därför blir man så avslappnad i deras närvaro. Så måndagen är jag oerhört tacksam för.
Tisdag!
Jobbat hela dagen, kom hem,duschade och åkte upp på lasarettet när robban var och tränade. Läget är som så att jag har en kusin som ligger där med en blödning i mjälten efter Söndagens hockeymatch vilket är ganska allvarligt så han hålls kvar hela veckan. Så sällskap är han tacksam för:) Stackarn får inte äta och knappt lämna sängen.De är bara dropp och toalettbesök som gäller!.
Idag! (Onsdag)
Har jag varit och jobbat ute i Östnor. Vem annars om inte sandra blev utskickad dit denna vecka för att jobba. Start:06.30 hela veckan och jag som är så morgontrött så det finns inte ord. Men man måste ju försöka någon gång i livet:) Kaffe och en snus brukar vara en fin start när man kommer till jobbet
Trots det håller jag på att sluta, har dock fuskat men nu j-lar ska de bli allvar..Börjar faktiskt känna att jag egentligen inte behöver snusa, e nog ingen stor grej att sluta egentligen.Men de är väl kanske bara som jag känner just nu. Och bara för att jag sitter och skriver om de nu så blir jag nästan sugen på en. Jaja heelt ointressant.

Nu ska jag fylla dvd-häftet och åka upp till Kusin<3 Och sen åka och träffa nyhemkomna mamma från Gran Canaria vid tåget .

/ Sandra

RSS 2.0